IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DON DESTELLO ANKARA PİSTİNİ SEVDİDON DESTELLO ANKARA PİSTİNİ SEVDİ
Tarih : 18.05.2014 06:16  - Benzer Haberleri Göster
Adnan Menderes Koşusu’nu DON DESTELLO kazandı
 
17 Mayıs Cumartesi günü Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen Adnan Menderes Koşusu'nu (Açık - G2) Selma Gülerce'nin sahibi olduğu DONDESTELLO (Mountain Cat - Gradiva / Grand Slam) jokeyi Selim Kayaidaresinde kazandı.
Çim pistte 1600 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 13 safkan İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 170.000 TL olan koşuda ikinciliği DUTYFREE (Luxor - Freezone / Wolf) elde ederken, RUBICON(Akındayım - Gloriana / Marlin) üçüncü, KEMALHAN (Marlin - Run Hard / Cossack Guard) da dördüncü oldu. Kazanan DON DESTELLO için koşunun bitiriş derecesi 1.35.56 olurken, koşuda farklar 1 Boy- 1/2 Boy-1,5 Boyşeklinde oluştu.
Son derece başarılı bir 2014 yılı geçiren Mountain Cat temsilcisi DONDESTELLO, üst üste 3., toplamda ise 4. birinciliğine bir kez daha Selim Kaya idaresinde ulaştı. DON DESTELLO, bir önceki koşusunda İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Atilla Midillili (KV-8) koşusunu kazanmayı başarmıştı.
 
Koşu sonrası yapılan törende, koşuyu kazanan atın sahibi Selma Gülerce'ye vekaleten Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Gülnur Gülerce'ye kupasını, Ümran Menderes takdim etti.
 
Törene; Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri Mete Aysal ve Oktay Serici, Mehmet Mircan Fırat ile davetliler katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim